Наистина ли съществува?

Попаднах на този клип, който поражда размисли относно фундаменталните неща в заобикалящия ни живот и среда. Всъщност този клип е екранизация на една случка от ранното детство на един титан на научната мисъл.Впрочем, изгледайте го и преценете сами защо съм се спряла на клипчето.:)

4 Responses
  1. Роси Says:

    Благодаря за клипчето Савлена! Всеки човек се ражда добър, после всеки избира какъв да бъде добър или лош.Бог е създал всичко за добро.Злото е измислено от хората, но то не може да съществува, защото доброто побеждава или както казваме най-често"Всяко зло за добро!".Така, че злото не съществува:)


  2. Savlena Says:

    Роси,аз ти благодаря за отзивът и коментарът ти .Така е, нима новороденото е научено да причинява зло? Това "умение" се придобива после...Поздрави от мен в този снежен и бял ден!:)


  3. Клипчето не се нуждае от коментар.
    Мога само да коментирам способността ти да го видиш и да ни го подариш.
    Благодаря ти!


  4. Savlena Says:

    @Никoлай Никифоров, аз ти благодаря :) за посещението и коментара ти.И тъй като си нов гостенин-добре си ми дошъл !:)
    Обичам да се ровя и попадам на ценни находки . Понякога е стих и клип,понякога позитивен текст...
    Понякога и списвам свои лични спомени, размисли ,пътеписчета ,есета ,в които влагам емоциите и впечатленията , пробудили се в мен и ги описвам си .А доколко са добри и интересни за теб-ти сам прецени .

    btw , влизох в блога ти и видях новата публикация "сутрешно"/за морето с любов/.Опитах се да напиша коментар ,но тази опция не я съзрях...Инак благодаря за линка към сайта на авторката на тези красоти.Поздрави и welcome!!! :)