За последно сбогом с моята Яна.....

Не знам за вас как сте, но мен откакто ме връхлетяха тези черни и скръбни събития, се зареях нейде из vbox7 и открих нещичко...не ,че не бях влизала и преди. Просто аз вярвам в съдбовният момент и той дойде...Както и да е...за незнаещите ще поясня: преди има - няма десетина,че и повечко дена аз се простих с моята единствена "сестра" , приятелка и съветница, ако щете....Трудно се пишат тези редове.....Но ще ги напиша! Заради моята Яна!!!

Та неотдавна аз открих превода на една прастара почти - чалга, почти - българска песен....Помните ли я?"Барба Янис"? В Бг превода и се говори за връзката между надживелия и смъртника...Ако знаете що сиртакита съм изиграла като младо и неопитно студентче под ритъма на тази песен. Без да знам превода и!?!Без и да осъзнавам нейната безтленност и вечно звучение?!?

Едва тия дни го научих.....от нета. Ровейки се...Покрай събитията , които ме връхлетяха....
Както и да е...Сега бих искала отговор от нея, там от отвъдното:-"Има ли светлина , там долу? Има ли го онзи преблаг отвъден живот? И после - могат ли Те нас да ни контролират оттам? И още, и още...въпроси."

Да,хиляди въпроси....Но без отговор.
Може би....