ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН

Опитах се да дочакам 12-ия час и да ви поздравя с ето този клип и песен:Един празнува едно,а друг друго.Според предпочитанията и вкусовете,нали?:)
Както и да е...Весел и споделен двоен празник на всички ви!

П.П.Всъщност празника е троен!Днес е и Сирна неделя и се моли за прошка и се опрощават грешките.Така,че простено да ви е и вий простете!:)

УСМИВКАТА....
Даже и едно листо може да се усмихне!/през сълзи/ И не смейте да ми твърдите ,че живота е гаден...:)

Последна песен за теб....

Напоследък съм много претоварена и ангажирана. Занемарих си блога, къщата и личния живот.А как очаквах тези дни на макар и неплатена отпуска...все пак малко релакс, па макар и у дома и накъсан времево. Исках и да ви попрегледам и прочета новите неща по блоговете... Обаче се отвориха други "дупки" и по правилата на Мърфи имам най-малко свободно лично време. Както и да е, стига съм се жалвала ...

Предлагам ви тази песен като една загадка:
Кой е състава и какво знаете за него? Помните ли го изобщо? А и за сръбоговорящите , ако може едно преводче, за да стъкмя в по-свободно време едно клипче. На отзовалите се-благодарско!:)))

Love Story

Навярно всеки има своята Love Story в живота си,както и всеки има и своя печат на disappointed love and jealousy...
И все пак Любовта е над всичко!Тя побеждава,тя завладява,тя изцелява...Тя дава криле и надежда на всекиму за нещо ново и неизживяно,нещо напъпващо и разбудило се...

Ето този клип и песен ми припомниха и навяха тези размисли и искам да ги споделя с вас: