Жената - голата истина
Мъжете не разбират жените.Не схващат тяхната уникалност,свръхестественото в тях,"извънземният " им произход.Всяка жена е калейдоскоп от качества,неприсъщи на противоположния пол.

За нас,небрежно изказаното мнение,съобщението за нещо,обикновен разговор,не е просто механично действие.В него търсим инвестиции.Вглеждаме се във всеки жест,поглед,движение,дума.Ние не можем да бъдем праволинейни макар,че понякога ни се иска.Но и никога няма да заложим в своите действия скрит смисъл.Мъжете не мислят за това какво ще се случи след това,те взимат нещата такива,каквито са.Това не е в природата на жените.

Една жена по-трудно разбира изневярата.Много са склонни в момент на отчаяние да направят скок в света на разврата и неморалните удоволствия.Постъпките на жената се базират на чувствата.Автоматично се включва инстинкта на майчинството,търсят моногамна любов до лудост...Жените не търсят извинение за вашите действия,не се опитват да търсят причините и от това идват проблемите.За тях са важни единствено и само чувствата.В края на краищата за тях това е предателство,духовен акт,морален и етичен срив.Мъжете се отегчават от въпроси за брак.За тях това е един печат,нищо повече.Но жените протестират срещу тази добре позната догма.Ние искаме да знаем какви сме всъщност за вас.Важно е да признаете статута ни.Даже пред вас да стои фанатична кариеристка,или неконтролируема феминистка,тя не по-малко от другите иска да са чувства човек.

Жената цени символите,безмислените подаръци,картички,цветя,подадена ръка.Това е демонстрация на привързаност за нея.Ние с вас сме напълно различни,диаметрално противоположни,елементи,които винаги се привличат.Жената-палитра от цветове,дъга след топъл дъжд.Ние не сме праволинейни,ние сме изключителни.Защото не сме в състояние да бъдем ясни и безкомпромисни ,точно в това е нашата същност.Ние трябва да обединим всички съзнателни действия на мъжкия пол.Не можем да покажем своята идентичност без неясноти.Да бъдеш жена е предизвикателство,винаги сме се опитвали да бъдем идеални,да бъдем фар в тъмнината,да засилим интереса към себе си.

Жената е плод на въображението на поета,мечта на писатели,идол на художници,ние сме програмирани да бъдем различни и уникални.Това,в което сме еднакви всички е да намериш човек,който ще бъде олицетворение и въплъщение на мечтите ти.

Тази статия е победител в конкурса"Истината за жените" в един руски саит за психология.
1 Response
  1. Анонимен Says:

    До някъде е така, но определено само до някъде. Тази почти пълна дисекция на женската психика или с други думи женската душа идва да покаже, че онези там мъжете, са носители на негативите в човешкия душевен храм. С такова място няма да се съгласи ни един какъвто и да било обвиняем, щом предварително ще е обречен, отхвърлен и изоставен сам. В човешката история (поне аз не знам) не е известно така по мъжки някъде категорично да пледират за своите "предимства", белези или пък позитиви, а останалото да прикачват и да обвиняват другия пол. Жените може и да са космически необозрими, но означава ли това, че всичките мъже са само пръст и то на таз земя? Дали подтиснатото АЗ ги прави толкова неповторими или мъжете трябва да са само в ролята на търтеите при пчелите.
    Благодаря за хубавия пост, но от доста време в разни четива подобни "уклони" откривам и най-на края не се сдържах.
    tres1