АРТ - БАР "МЕД"

Една авангардна идея - да откриеш арт-бар със звучното и полезно наименование "Мед".А дали в Б-я има почва за такова начинание? А желаещи да рискуват, втурвайки се в такова начинание? А посетители? Мдам,доста питанки...Инак идеята си е дъ бест! Както виждате в самата атракционна програма са широко застъпени медоносната символика ,като започнем от търтей и пчела и стигнем до новата мода в облеклото на пчеларина . Освен това всяка напитка от безалкохолните до коктейлите,всяка хапка или бисквита са с мед.Едно сладко изкушение!
3 Responses
  1. Анонимен Says:

    Супер си Сав! Идеята е повече от превъзходна, но реализацията ще отнесе доста инвестиции. Т това число и за реклама. Но иначе блестящо хрумване, хем полезно, хем екологично, хем културно, хем оригинално, хем елементарно, че и сладко .....От мене сърдечни поздрави, с повече и щастливи усмивки, и много, много сладки за душата мигове!
    tres1


  2. Savlena Says:

    Ами Трес 1-ви,аз все още не мисля да отварям такъв арт-бар.Нито имам финансовите възможности,нито енергията по наемане на персонал,аранжиране и стопанисване.Просто си се рея в нета (основно на тема мед и производните на меда)и такива ми ти работи.Много усмивки и за теб,приятелю!


  3. Анонимен Says:

    Да, схващам положението. Тогава направо към въпроса - потърси в гугъл или в която и да е търсачка нещо за екомед. Не за мед от екологичночисти райони, а за естествен мед от типа на висящи пчелни кошери, без каквато и да било "цивилизационна намеса" от страна на човекот. Тоест да не се подхранват или ваксинират и т.н. само кошерите трабва да се осигурят и удобно за пчелните семейства место в екологично чист район. Те това изделие или продукт се изкупувало при специални прференциални условия на цени съпоставими със златото /грам за грам/. За целта всички сподвижници на разните съюзи на медопроизводители да си гледат работата другъде.
    tres1