Ти си....

5 Responses
 1. Анонимен Says:

  Прекрасно...


 2. Savlena Says:

  Мерси,Вальо!Нека това е един позитивен клип с пожелание за един хубав уикенд!:)


 3. rosi158 Says:

  Благодаря, наистина е вълнуващо...


 4. Анонимен Says:

  За хубавият текст - Блягодаря! На тебе Сав за щедростта на твоята душа да подарява обич и човешка топлота, както на малките, така и на големите деца!
  В частност искам с теб да споделя, че потенциала който носи човешката душа е можеби еквивалент на хиляди слънца.С такъв потенциал и с очертаващата се вече интелектуална деградация - ние дребните, нищожни хорица започваме да представляваме опасност от галактическа величина.
  За да не изглеждам само 90% луд - скоростта на мисълта е в хиляди пъти по-голяма от тази на светлината.Оказва се, че мисълта може и да се материализира, тоест може да играе определяща роля в граничните стойности на различни части от материята - е с такъв нисък интелект и наличието на огромния енергиен потенциал как да изключиме възможността от задаващата се вече катастрофа.
  Останалите 1-2 процента до пълната лудост са останалите ни от памтивека като ключ към спасението - любовта и добротата. За съжаление напоследък тези ключета все по рядко вършат работа в повредените ни и ръждясали от времето глави. Понеже темата е изключително сериозна и пространна, за да не изпадна в емоционални разсъждения и да не се увлека в пикане на нещо като "война и мир", с9 помоща на останалите ми 0,5 процента "нормалност" предлагам да спра до тук.
  tres1


 5. Savlena Says:

  Трес 1-ви,Роси,мерси за хубавите думи.Ще се постарая да продължа започнатото в този позитивен дух.:))