Любовните клишета


В живота по принцип, без да се замисляме и без да искаме, влизаме в матрицата на ежедневните думи и за жалост, дори когато сме влюбени трудно излизаме от нея.
Ето и списъка с най-големите клишета, от които е добре да избягаме поне веднъж ... особено мъжете, които са влюбени и които ... трудно намират правилните думи.
Как да тълкуваме всички тези клишета – най-малкото, да не им вярваме на 100%!

1. Без теб животът ми няма смисъл! – едва ли е готов да се самоубие заради вас, ако го изоставите.

2. Не съм срещал такава умна жена като теб, ти си различна! – има комплекси и се ласкае, че е намерил някой, който по принцип не заслужава.

3. Постоянно мисля за теб! – превеждайте си го – постоянно мисля за секс и нали си ми най-близко...

4. Ти си първата, която обичам истински! – смята, че е време да започне отново на чисто.

5. Искам да прекарам живота си с теб! – значи вече се чувства стар.

6. Винаги и за всичко можеш да разчиташ на мен! – смята, че сте силна жена и затова и той иска да изглежда силен във вашите очи.

7. Никога няма да те изоставя! – представя се за загрижен, но дали е чувал максимата – никога не казвай никога.

8. Единствено с теб разбрах какво е да има чувства в секса. – смята да се отказва от спорта в леглото и да заложи на сигурното.

9. Влюбих се в теб от пръв поглед! – иска да го смятате за романтичен, но се изнервя и опитва трикове да ви вкара по-бързо в леглото си.

10. Ще се разведа заради теб! – бракът му е пълен провал и си търси оправдание, но вие не сте виновна за това и не му се поддавайте, в около 90% от случаите няма да го направи.
0 Responses