Адресът не може да бъде отворен...

Помните ли тази статия-"Ще работиме до смърт!"?
Тя бе отразена освен мен и в блога на г-н Грънчаров и директно качена от още няколко потребители на "Свежо.нет". Припомням ви ,че статията е публикувана в блога "Истината такава,каквато можеше да бъде!?".

Днес реших директно да кача една нова сатирична статия за нашия бат Бойко и последните решения на т.нар. министри под мъдрото му ръководство.Обаче..."адресът не може да бъде отворен" бе отговорът на Свежо,то.
А статията си заслужава да бъде прочетена от повече хора. Ето защо я публикувам тук :
" Поздравиха Бойко Борисов по радиото с песента „За милиони няма закони, за кокошка няма прошка"":

"Неизвестен гражданин поздрави премиера Бойко Борисов по радио Веселина с песента “ За милиони няма закони, за кокошка няма прошка“. Гражданинът е казал следното: “ Искам да поздравя нашия многообичан премиер с песента „За милиони няма закони за кокошка няма прошка“, заради неговата неуморна борба с престъпноста. Той почти успя да накара футболистите и фолк-изпълнителите да си платят данъците, почти успя да накара работодателите да осигуряват работниците на реалната им заплата, почти успя да извади на светло сивата икономика, прекрати конфликтите на интереси и корупцията като поръча на приятелката си да се погрижи за изработката и разпространението на новите винетки,почти успя да осъди предишните министри за тяхната корупция и почти успя да отнеме незаконно построените от Доган сараи, както и почти успя да върне царските имоти. Благодарение на неговите закони всички безработни ще си платят глоба затова, че не си внасят здравните осигуровки, обяви всеки който е безработен за престъпник, а пенсионирането за върховно престъпление. Той разкри на хората, че всички потърсили препитание в чужбина са престъпници, понеже са избягали от България и ще се третират като национални предатели. Аз искренно му благодаря и му желая дълъг живот и все такова усърдие в борбата с престъпноста. Да живее Бойко Борисов“ В момента неизвестният гражданин се издирва от службите за да бъде награден с едногодишен престой в луксозно държавно заведение с осигурена храна и легло."

Има и клип, който можете да видите тук.
6 Responses
  1. Unknown Says:

    Ами...почти така стана ,МЕКО казано :))))



  2. Заслужава си да се разпространи повечко!


  3. Savlena Says:

    Не знам дали ще се прочете и разпространи...Благодаря ви на вас,прочели и взели отношение към статията.Дадох ви линка към този сайт сатиристично,но и реалистично показващ какво ,къде и кога става у нас.А това не е малко,нали?:)


  4. Роси Says:

    Голата истина, жалко е, че има хора които се радват , че имаме такъв премиер! Жална ни майка...


  5. Savlena Says:

    Роси,все имах някакъв лъч надеждичка, но и той се стопи...:(