Колажи...

Днес искам да споделя с вас два нови продукта , плод на моите нови увлечения . Освен с клиповете, с които през уикендите ви "заливам"/заливам, защото все на морско, дъждовно-капкова и лятна вълна се отварям напоследък:))/ , то това са колажите:



Неее...Не са фотошоп или нещо по-сериозно и професионално. Признавам си без бой, ползвам онлайн програмка за създаване на колажи с готов фейс и снимка по избор. За любопитните - разновидностите от програмката, както и сайта ще намерите ето тук.



Ха сега ми докажете, че си нямам домашен пухкав любимец на 4 лапи и почти толкова ленив, колкото мистър Гарфийлд?:)
6 Responses
  1. Unknown Says:

    Любимеца наистина си го бива, да съжалява човек ако го няма!


  2. Unknown Says:

    Браво! Честито ново хоби.
    Сега започваш да се чудиш за теми, нали?:)))


  3. Savlena Says:

    Определено е съблазнителна идеята за едно такова пухкаво, мъркащи, галещо и своенравно същество, Кики.:)


  4. Savlena Says:

    Кръстю, да ти призная и ти имаш донякъде "вина" за този ми интерес и хоби.Е,имам и известна доза любознателност по природа ли, по ген ли?А за темите и идеите-ами те се зараждат от нещо все пак.Асоциативност и пространствено въобръжение , те май на нашего брата са вид профи деформация,ама ще видим какво ще излезе.:))


  5. Unknown Says:

    Да,но ако разчиташ на тези програмки не е достатчно. Те са така да се каже за създаване на строгоопределени ефекти. Трябват по-сериозни оператори и най-важното много снимков "матрял".
    Но са достатъчни да те запалят:)))
    Имам един съвет, интсталирай си "Фотошоп" и като си поиграеш и разучиш ефектите ,ще видиш как ще започнат да идват и идеите.


  6. Savlena Says:

    Кръстю,определено тези сайтове с помощни програмки ограничават идеите и хрумките. Но този твой Фотошоп не е ли платен?:)
    А ако е фрии, ще съм ти благодарна ако ми пратиш линкче за някой фрее на мейла-той е същия като ника ми в абв-то.Мерси, за което!:)))Ще позапълня очертаващите се дни на тотално неплатено безделие...,ноооо пък образователно!;)